Ny CD - Himmelborgen

Den nye CD-en Himmelborgen er nå lansert og ute for salg. 

Av Eirik Sandnes
23. mars 2019 11:17

Sist endret av Elisabeth Holte
25. mars 2019 14:00

Den kan kjøpes både ved å ta kontakt med sangerne i koret og i platebutikker på nett. 

Himmelborgen kommer som et Volum 2 etter Himmelrand, vår forrige salmeplate som kom i 2016. Begge platene er bygd over samme konsept og inneholder et rikt utvalg fra den norske salmeskatten. Tre av salmene kommer i helt ny musikalsk drakt - bestilt og komponert av yngre talentfulle komponister: Marianne Reidarsdatter Eriksen, Marcus Paus og Morten Cristophersen.

For Uranienborg Vokalensemble er salmeskatten brukskunst. Som kirkekor i Uranienborg kirke i Oslo synger sangerne, delt i mindre grupper, jevnlig ved kirkens høymesser. Slik lærer vi å kjenne og å bli glad i salmene som overleveres fra generasjon til generasjon - i hjemmene, og ikke minst i kirken.

I juni reiser Uranienborg Vokalensemble på en lanseringsturne til Bodø og Tromsø, i tilleg til at vi synger en konsert i Uranienborg kirke. På denne turnéen har vi med oss domorganist Kåre Nordstoga. Se kalender for dato, tid og sted. 

Platen er produsert av 2L - Morten Lindberg, og den er tilgjengelig blant annet på spotify og wimp, samt til salgs på platekompaniet, Amazon og iTunes.

 

Spotify: https://open.spotify.com/album/7e2GchKYiZPgWwkmc0YN45

Platekompaniet: https://www.platekompaniet.no/cd/uranienborg-vokalensemble-himmelborgen/

Amazon: https://www.amazon.com/Himmelborgen-Nordstoga-Elisabeth-Uranienborg-Vokalensemble/dp/B07NNXGLKB

iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/himmelborgen/1452456513

2L: http://www.2l.no/pages/album/149.html


Kommentarer

comments powered by Disqus