Anmeldelse av Himmelrand

The french Audiophile-Magazine has reviewed our record Himmelrand from 2016.

Det franske Audiophile-Magazine har anmeldt Himmelrand (2016). Her finner du link til anmeldelsen og en norsk oversettelse. 

Av Jenny Lindheim
10. oktober 2018 12:51

Sist endret av Jenny Lindheim
18. desember 2018 13:21

Anmeldt av Joël Chevassus. Oversatt til norsk av Magne Ytterlid:

Lydopptaket, gjort av Morten Lindberg, er praktfullt. Når man lytter til innspillingen, er det som om høyttalerne blir borte og gir plass til en fantastisk sammensmeltning av orgelet og koret i et rom der akustikken gir god etterklang uten at det blir for mye. Dette gir et resultat som klanglig er svært realistisk og myk. Stemmene er særdeles fokuserte og danner en delikat og homogen korklang.  

Solrenning sæle – orgelimprovisasjon – gir plass til det store orgelet i Uranienborg kirke. Her er også lydgjengivelsen fabelaktig god, og orgelets siste oktav har en overraskende rik og klar klang.

Arrangementet av O Jesus, du som fyller alt i alle, er ekstraordinært. Solistene har en helt uvanlig renhet og klarhet. Det er i det hele tatt sjelden å bli holdt i ånde av en salmeplate. Men her er den kunstneriske kvaliteten og utførelsen samt kvaliteten på produksjonen på et så høyt nivå at man gripes og holdes fast fra begynnelse til slutt gjennom de 17 sporene på dette albumet. Dette er en referanseinnspilling!

 

Link til hele anmeldelsen

 


Tags: CD, Himmelrand

Kommentarer

comments powered by Disqus