UraVok drar til Minnesota, USA

Foto: Åshild Marie Olsen, 2013

Uranienborg Vokalensemble reiser til USA på turné!

28. september til 6. oktober er vi i USA, nærmere bestemt Minnesota. Roselyn Weber jobbet som kantor i Gvarv kirke, Telemark, da vi deltok på Eplefesten høsten 2011. Hun sa at vi måtte komme på besøk til hennes kirke da hun kom tilbake til Minneapolis, og nå reiser vi altså.

Av Morten Haugli
17. september 2013 00:08

Sist endret av Jenny Lindheim
31. januar 2018 14:50

Med god hjelp fra Roselyn har vi nå et fint turnéprogram og er klare for tur. Vi starter med opptredener allerede søndag 29. september da vi skal delta på høymesse i Immanuel Lutheran Church, Minneapolis, hvor vi også skal synge konsert på kvelden.

Tirsdag 1. oktober synger vi konsert i Duluth, Norway Hall.

Torsdag 3. oktober tilbringer vi dagen på St. Olaf College, Minnesota. Vi møter collegekoret der og synger konsert i kapellet.

Fredag 4. oktober synger vi konsert under LEIF (Leiv Ericsson International Festival) i Mindekirken. Dette er den norske kirken i Minneapolis. (http://www.acda-mn.org/event/leiv-eriksson-international-festival-concert-oct-4)

Konsertprogrammene vi har med oss har vi kalt "From Norway with love" og "Northern Lights". Vi vil i hovedsak presentere musikk av nordiske, nålevende komponister og folkemusikk. Vi tar også med oss et amerikansk stykke av Eric Whitacre. Noen av komponistene vi synger på turen er Torbjørn Dyrud, Alfred Jansson, Marianne Reidarsdatter Eriksen, Henrik Ødegård, Knut Nystedt, Edvard Grieg, Fartein Valen med fler. 

Vi gleder oss til å reise!

 


Kommentarer

comments powered by Disqus